Anna Mikkonen tarkastutti historiankokeet perinteisesti tussin ja taulun avulla. Nora Malin ja Veikka Harjunpää olivat lähinnä kuulolla.
Anna Mikkonen tarkastutti historiankokeet perinteisesti tussin ja taulun avulla. Nora Malin ja Veikka Harjunpää olivat lähinnä kuulolla.
Valkoista, raiksta ja tilavaa, tuumivat Perniön Kirkonkylän koulun oppilaat uusista tiloista. Myös se kiehtoi, että luokkaa saa liukuovet avaamalla laajennettua.

Koulun vanha osa on jouduttu sulkemaan sisäilmaongelmien takia. Uutuuttaan hohtavat väistötilat olivat maanantaina ensimmäistä kertaa käytössä; tyhjiin luokkiin kannettiin huonekaluja ja viidesluokkalaiset opiskelivat omassa luokassaan matikkaa jo täyttä päätä, joskin perinteisin varustein.
–Vielä puuttuu varustusta, esimerkiksi videotykki ja samoin tietokoneet ovat vielä puhdistettavana, selvitti luokkaa sijaisena luotsannut erityisluokanopettaja Johanna Vähätalo.

Tiistaina oman soppensa ottivat kuudesluokkalaiset.
–Ilonaihe on, että kirjat ovat palanneet otsonoinnista, naurahti Anna Mikkonen.

Vanhassa tilassa olleet huonekalut puhdistetaan nekin, mutta esimerkiksi käsityöluokassa olleet tekstiilimateriaalit menevät hylkyyn, kertoo rehtori Sirkku Leikkonen.

Kaikkiaan uusi rakennus on koulu noin 90 oppilaalle ja luokkien lisäksi siihen on mahdutettu käsityötilat, vessat ja pienryhmätila.
Vanhalta puolelta kannettiin uusiin tiloihin myös teknisen työn ja käsityötuntien tarvikkeita. 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Kauriit kylillä
  • Kuvaus: Terttu Rantanen kuvasi lauman metsäkauriita Perniön Lupajalla, aivan kirkonkylän kupeella.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20