Salon rakennus- ja ympäristölautakunta on käsitellyt eilen toistamiseen lausuntoaan Lupajan Murske Oy:n yhdistelmälupahakemuksesta.
Lautakunnan on määrä antaa lausunto, luvan myöntää Aluehallintovirasto.

Yhdistelmäluvalla yritys hakee ympäristö- ja maa-aineslupaa kiven louhintaan ja maa-ainesten läjitykseen.
Kyseessä on nykyisenkaltaisen toiminnan jatkaminen ja laajentaminen.

Edellisellä kokouskerralla laajennushakemuksesta ei lautakunta antanut lausuntoa, vaan pykälä poistettiin esityslistalta siitä saadun palautteen vuoksi.
Aiemmassa lausuntoehdotuksessa todettiin muun muassa, että kaavailtu toiminta-alue sijoittuu herkälle alueelle luonnonsuojelualueen välittömään läheisyyteen ja että asiantuntijan oikeaan aikaan laatima luontoselvitys varmistaisi, etteivät arvokkaat luonnonesiintymät ls-alueella tuhoudu.

Lautakunta käsittelee asiaa tänään. 
Uuden lausuntoesityksen mukaan ulkopuolisen tahon tekemiä luontovaikutusarvio ei ole tarpeen ja toiminta-alue jää ennestään louhittujen alueiden väliin.  Samoin uudessa lausuntoesityksessä todetaan, että pohjaveden mittaus ei ole tarpeen.  

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20