Kyltti paljastaa, mikä on tämä rakennus. Arto Koskela ja Ville Karjalainen sovittelevat jatoimitusjohtaja Kirsi Ruohonen sanoo, koska korkeus on oikea.
Kyltti paljastaa, mikä on tämä rakennus.  Arto Koskela ja Ville Karjalainen sovittelevat jatoimitusjohtaja Kirsi Ruohonen sanoo, koska korkeus on oikea.
Arkisen aherruksen keskellä voi vähän kujeilla: Arto Koskela ja Ville Karjalainen nostavat Teijo-Talot Oy:n Perniön tehtaalla maasta kyltin, jossa lukee ”Perniön terveysasema” ja alkavat kuvaa varten jo sovitella sitä rakenteilla olevan rakennuksen seinään.

Rakennus ja kyltti kuuluvatkin yhteen. Perniön terveysaseman toiminnot siirtyvät tänä keväänä pois nykytiloistaan, ja rakenteilla olevat väistötilat ovat jo loppusuoralla.
–Ensi keskiviikkona alkaa kuljetus, kertoo tekninen johtaja Karjalainen.

Terveysasema koostuu kuudesta moduulista ja siinä on kaikki tarvittava kuten odotustilat, hoitohuoneet, tarkkailutilat ja laboratorio sekä luonnollisesti esimerkiksi henkilökunnan sosiaalitilat.
–Seinien paksuudesta näkee käyttötarkoituksen. Ääniä ei saisi kuulua huoneesta toiseen, Karjalainen näyttää.

Rakennus on ollut teossa vuodenvaihteesta lähtien.
–Rivakasti ton edetty. Ulkona rakennettaessa olisi ollut valmista ehkä elokuuksi, toteaa Karjalainen.
–Sisällä ei ole aina työkalujen keräämistä maastosta illalla eikä tule sateen takia taukoja, jatkaa hankintajohtaja Arto Koskela.


K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20