Salossa jatketaan kesäliikennettä melko lailla viime vuodelta tutuin kuvioin.

Kaupunkisuunnittelulautakunta päätti viime viikolla liikennöitsijöistä; neljä seutulinjaa ajaa Vainion Liikenne Oy ja kutsuliikenteen Salon ja Mathildedalin välillä Salon Tilausmatka Oy.
–Reitit ovat identtiset viime vuoteen nähden ja aikataulutkin tulevat olemaan varsin samankaltaiset, kertoo Salon johtava liikennepalveluasiantuntija Tanja Ahola.

Aikataulut ovat vielä vähän kesken suunnittelun ja ne julkaistaan keväällä.
Eteläisessä Salossa kaupungin kesäliikenne tuo Salosta Perniön kautta Förbyyn, Salosta Toijaan ja vielä kutsuvuorona Salosta Teijon kautta Mathildedaliin.

Yksi keskeisistä muutoksista liittyy juuri Teijon kutsuvuoroihin, joita tulevana kesänä ajetaan vain viikonloppuisin, perjantai-illasta sunnuntai-iltaan.

Tänä vuonna kutsuvuoron uutuus on se, että vuoron voi tilata paitsi verkossa viimeistään tuntia ennen kyydin tarvetta, myös puhelimitse, joskin silloin kyydin tarve on tiedettävä jo viikolla. Puhelinpalvelu toimii arkisin klo 12-15.

Tilauspalvelu vaihtuu täksi kesäksi ja mobiilimaksaminen ei ole käytössä.

Viime vuonna kymmenen viikon aikana kesäliikenteessä tehtiin 18 500 matkaa koko Salon alueella.  Kesäliikenteen ajaminen myös kiinnosti yrittäjiä; lautakunta sai määräaikaan mennessä yhteensä kymmenen tarjousta.
Talousarviossa kaupunki on varannut kesäliikenteeseen 150 000 euron määrärahan.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20