Talvipäivä ei voisi olla hienompi. Jäällä lenkillä Janne ja Krista Eriksson, Ville Tiihonen, Maija Butters ja Elina Holmen.
Talvipäivä ei voisi olla hienompi.  Jäällä lenkillä Janne ja Krista Eriksson, Ville Tiihonen, Maija Butters ja Elina Holmen.
Eteläisen Salon jäillä on ollut hiihtäjistä melkein ruuhkaa viime päivien hulppeassa talvisäässä.  Esimerkiksi sunnuntaina merellä riitti sivakoitsijoita  Alikulman nuorisoseuran ajamalla ladulla. 

Reilun viidentoista kilometrin lenkki ei oikeastaan ala mistään, vaan ladulle pääsee monesta paikasta.
Latu kiertää Ervastonlahden ja jatkuu Kiriholman ja Marsaarten eteläpuolelta Puosinsunttiin ja Särkisalon torin rantaan. Ervastonlahdelle lenkki jatkuu pitkin Kaukassalon rantoja tai toisinpäin.
–Vuonna 2013 meillä oli nuorisoseurassa kova kuntoilubuumi ja Orvo Leino teki meille hyvän latuhöylän, kertoi Janne Eriksson puolisonsa Kristan kanssa hiihdetyn lenkin jälkeen.
Höylällä ei ole menneinä talvina ollut käyttöä, kun lunta ei ole ollut. Nyt taas oli, ja latu ajettiin kuntoon viime viikolla.

Jäätä on Särkisalon vesillä jo 40-50 senttiä.
–Jokainen liikkuu silti jäällä omalla vastuulla, tähdentää Eriksson.

Ladulla huhkitaan huomisessa lehdessä

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20