Siirrettäviä rakennuksia valmistava perniöläinen Teijo-Talot Oy hakee jatkossa kasvua julkisen puolen ja yritysten tilaratkaisuista. Kuluttaja-asiakkaille tarkoitettujen tuotteiden myynnistä yritys luopuu kokonaan. 

–Isompiin kokonaisuuksiin panostamalla on mahdollista saavuttaa kasvua, toteaa toimitusjohtaja Kirsi Ruohonen.
Hän muistuttaa, että kuluttajapuolella markkinat ovat myös varsin kilpaillut.

Jo tähänkin asti liikevaihdosta on pääosa koostunut yritys- ja julkisyhteisömyynnistä. Parhaillaan Perniön tehtaalla on rakenteilla esimerkiksi yksityisen yrityksen tilaama pienryhmäkoti ja koulutiloja. Yrityksen rakentamista moduuleista kootaan puolestaan parastaikaa väistötiloja Perniön terveysasemalle.

Paitsi ostettuja rakennuksia, isot toimijat ovat oppineet käyttämään myös vuokrattuja ja liisattuja rakennuksia, ja tässä on eräs kasvumahdollisuus, toteaa toimitusjohtaja.
Teijo-talot, yrityksen kielessä Teijo-tilat, rakennetaan sisätiloissa ja toimitetaan valmiina käyttöpaikalleen.
–Se on yksi valttimme, että tilat ovat terveellisiä ja turvallisia, Ruohonen toteaa.

 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Kauriit kylillä
  • Kuvaus: Terttu Rantanen kuvasi lauman metsäkauriita Perniön Lupajalla, aivan kirkonkylän kupeella.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20