Jarkko Rannikko ja Tapani Kakko vastaanottivat kuntakohtaisen yrittäjäpalkinnon viikonloppuna. Tony Hellström jatkaa Skihausin ravintolayrittäjänä. Tiistaina pikapalaverin aiheena oli seinien maalaaminen.
Jarkko Rannikko ja Tapani Kakko vastaanottivat kuntakohtaisen yrittäjäpalkinnon viikonloppuna.  Tony Hellström jatkaa Skihausin ravintolayrittäjänä.  Tiistaina pikapalaverin aiheena oli seinien maalaaminen.
Meri-Teijo Skin Skihausissa on meneillään hallittu kaaos: ravintolan puoli pitäisi saada maalattua ja kalustettua ennen laskettelukauden alkua. Lumitykit ovat jo asemissa.
–Pari viikkoa menee ja sitten aloitetaan lumetus, povaa rinnepäällikkö Jarkko Rannikko.

Toiminta Teijolla pyörähtää pian käyntiin kuten kohta 30 kertaa aiemminkin.
Tällä kaudella myyntiin haetaan lisävolyymia myös muualta: Teijon Matkailu Oy vastaa jatkossa myös Hirvensalon hiihtokeskuksen vuokraamotoiminnasta.
–Sieltä haetaan myynnin kasvua. Kokonaismyynnistä vuokraamo tuo parhaillaan noin 30 prosenttia, toteaa toimitusjohtaja Tapani Kakko.

Hiihtokeskusta pyörittää Turun Slalomseura ja vuokraamo- ja myyntitoiminnasta on vastannut aiemminkin ulkopuolinen yritys.
Teijolaisten seuran kanssa tekemä sopimus on 1+1 vuotinen.
–Kolme henkeä se työllistää, Kakko kertoo.

Teijon rinteet henkilöityvät pitkälti juuri Kakkoon ja Rannikkoon; jälkimmäisellä on takana yli 30 vuotta rinteellä ja Kakollakin melkein 30.  Kaksikko kävi pokkaamassa kuntakohtaisen yrittäjäpalkinnon viime viikonloppuna.
–Mielellään sen vastaanotti. Tietysti asiakkaiden ansiota on, että tässä on voitu olla ja toiminta kannattaa, Kakko kiittää.
–Ei sitä silloin 1984 ekan naruhissin aikaan ajatellut, että tässä voisi joskus tosiaan olla laskettelukeskus, Rannikko muistelee.

Melkein kolmen vuosikymmenen yhteistyön aikana kaksikko on hitsautunut yhteen.
–Yhteisymmärrys on hyvä ja on pitänyt ollakin, kun näin kauan on yhdessä töitä tehty, Kakko sanoo.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Sienet kiipesivät
  • Kuvaus: Näiltä sieniltä eivät varpaat kastu, tuumii kuvan lähettänyt Keijo Hillgen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20