Mikko Venhomaa valmentaa Sisun suurinta ryhmää eli 9-10 -vuotiaita E-tyttöjä. 23 tytön ryhmästä nuorimmat on ollut pakko siirtää harjoittelemaan vanhempien kanssa, koska yli 20 pelaajan kanssa tasokas ja turvallinen harjoittelu on mahdotonta.
Mikko Venhomaa valmentaa Sisun suurinta ryhmää eli 9-10 -vuotiaita E-tyttöjä. 23 tytön ryhmästä nuorimmat on ollut pakko siirtää harjoittelemaan vanhempien kanssa, koska yli 20 pelaajan kanssa tasokas ja turvallinen harjoittelu on mahdotonta.
Perniön Sisu on muutamassa vuodessa paisunut seuraksi, joka liikuttaa tänä päivänä noin sataa seudun lentopallonuorta.
– Kun ryhdyimme kuusi vuotta sitten herättelemään henkiin Sisun junioritoimintaa, meillä oli kasassa viisi eri-ikäistä lentopallonuorta. Eli nollasta lähdettiin liikenteeseen, kertoo Sisun puheenjohtaja Mikko Venhomaa.

Lisää harrastajia Sisu on saanut pallokerhosta, jonka ideana on tutustuttaa 5-6-vuotiaat lapset leikinomaisin keinoin lentopalloilun saloihin. Tänäkin syksynä pallokerhoon liittyi parisenkymmentä aloittelijaa.

Lentopallobuumin keskellä tosiasia on se, että Sisulla kasvun rajat alkavat olla vastassa. Junioritoiminta kärsii, koska salivuorot ylikuormitetusta Melassuon hallista ovat pian kortilla. Sama tilanne on myös muilla seuroilla.
– Pelaajat haluaisivat pelata enemmän ja valmentajat valmentaa enemmän. Nykyisillä salivuoroilla näihin tavoitteisiin on mahdontonta päästä, kiteyttää Sisun C- ja B-lentopallotyttöjä valmentava Toni Niemelä.

Kuluvalla viikolla Melassuon liikuntahallissa on vuoroja Perniön Sisun lentopalloilijoiden ja sulkapalloilijoiden lisäksi kaupungin liikuntatoimen Lataa liikettä -sulkapalloryhmällä, Perniön Urheilijoiden koripalloilijoilla, lentopalloilijoilla, yleisurheilijoilla ja jalkapalloilijoilla, kansalaisopiston kuntojumppaajilla sekä Kirjakkalan Alun jalkapalloilijoilla.

Koko juttu painetussa lehdessä

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Sienet kiipesivätNew
  • Kuvaus: Näiltä sieniltä eivät varpaat kastu, tuumii kuvan lähettänyt Keijo Hillgen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20