Perniön terveysasema voidaan joutua korvaamaan uudisrakennuksella. Syynä ovat rakennuksen osien mittavat kosteusvauriot. 

Perniönseudun Lehden hallussa on viranhaltijatyönä tehty katsaus Salon kiinteistöjen sisäilmatilanteesta. Osana katsausta käsitellään Perniön terveysasemaa. Raporttia on esitelty kaupunkikehityslautakunnalle lautakunnan viime kokouksessa.

Katsauksen mukaan hammashoitolasiiven välipohjaontelot sekä ulkoseinien eristeet ovat laaja-alaisesti kosteus- ja mikrobivaurioituneet.Rakennuksen alapohjassa on paikallisia vaurioita. Kosteusvaurioita on myös lääkärinvastaanoton ja fysioterapeutin tilojen ulkoseinissä. Vaurioalueilta on mittauksin todettu ilmavuotoja sisätiloihin. Vaurioiden korjaaminen vaatisi erillistä korjaussuunnittelua ja korjausten aikana tilat olisivat pois käytöstä. Näin raportin mukaan tulisi harkita vaihtoehtona myös uudisrakennusta. Rakennus on ensi hätään ylipaineistettu. 

Toistaiseksi esimerkiksi uudisrakennuksen hinnasta ei ole arviota, ei myöskään siitä, voisivatko uudet tilat syntyä suunnitteilla olevan uuden koulun yhteyteen. 

-Nyt on tietysti oikea aika pallotella eri vaihtoehtoja, toteaa kaupunkikehitysjohtaja Mika Mannervesi.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Sienet kiipesivätNew
  • Kuvaus: Näiltä sieniltä eivät varpaat kastu, tuumii kuvan lähettänyt Keijo Hillgen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20