Parketeille palannut Klaus Troberg (vas.) on yksi PeU-Basketin neljästä omasta kasvatista. Päävalmentaja Toni Nyman siirtyi Perniöön Salon Vilppaasta ja takamies Teemu Jarhio (oik.) Kaarinan Ura-Basketista.
Parketeille palannut Klaus Troberg (vas.) on yksi PeU-Basketin neljästä omasta kasvatista. Päävalmentaja Toni Nyman siirtyi Perniöön Salon Vilppaasta ja takamies Teemu Jarhio (oik.) Kaarinan Ura-Basketista.
PeU-Basketin pitkä odotus päättyy, kun joukkue käynnistää viidennen peräkkäisen kautensa koripallon ykkösdivisioona B:ssä ensi sunnuntaina Tesoman komeassa Palloiluhallissa Tampereella.

Päävalmentaja Toni Nymanista huokuu kauden aattohetkillä levollisuus. Hänen suojattinsa ovat toukokuusta saakka sitoutuneet tekemään saleilla kovasti töitä, ja PeU-Basket on hyvin valmistautunut kauteen.
Joukkue on lisäksi terve sekä kapteeni Samu Kaaresvirran tulon myötä entistä monipuolisempi ja kokeneempi.

– PeU-Basket on nopea, rohkea ja periksiantamaton joukkue, jonka haluan pelaavan rajattomalla itseluottamuksella. Olisi aika hassua, jos emme olisi näistä lähtökohdista asettaneet tavoitteeksi voittaa kauden kaikki pelimme ja samalla koko sarjan, hän sanoo.


Sivustakatsojat ovat kokeneet hyvänä merkkinä sen, ettei Nymanin, kakkosvalmentaja Juhana Melkkilän ja fysiikkavalmentaja Jukka Katajan vetämissä harjoituksissa ole juurikaan hymyilty. Niissä on vitsailun sijasta keskitytty itse asiaan.
– Joukkueen vauhti ja peli-ilme ovat aivan jotain muuta kuin mihin olemme täällä Perniössä tottuneet. PeU:n koripallo on ottanut ison harppauksen ammattimaisempaan suuntaan, vaikka pelaajat eivät ole ammattilaisia, arvioi Juhana Melkkilä.

PeU-Basketin neljä omaa kasvattia ovat varakapteeni Sami Himberg, Juho-Kusti Räsänen, Klaus Troberg ja Joni Arell. Teemu Jarhio liittyi ryhmään Kaarinan Ura-Basketista.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Vihreä pappilan puisto_1
  • Kuvaus: Terttu Rantanen ikuisti alkukesän vihreyttä Perniön pappilan puistossa.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20