TIIRANTAkaksi.jpg
 Tiirannan jatko on turvattu.

Paimiolaiset Jenni ja Raimo Kalliola ovat Tiirannan uudet vetäjät. Aviopari osti yrityksen liiketoiminnan Tony Hellströmiltä ja ryhtyy pyörittämään Särkisalon keskustassa sijaitsevaa monipalvelukeskusta vajaan kahden viikon kuluttua 15. elokuuta.

Liikkeenluovutuksessa Tiirannan työntekijät siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä uusien yrittäjien palvelukseen. Kiinteistö pysyy Hellströmin omistuksessa.

Raimo Kalliola, 40, on syntyjään perniöläinen. Jenni Kalliolalla, 28, on liki yhdeksän vuoden kokemus ravintola-alalta. Yrittäjinä he ovat ensikertalaisia.

– Olemme molemmat halunneet jo pitkään yrittäjiksi. Ja kun eteemme tuli nyt näin hyvä tilaisuus, päätimme ottaa härkää sarvista, sanoo Jenni Kalliola.

– Hieman jännittää, mutta olemme tästä todella innoissamme.

Mitään suuria muutoksia ei Tiirannan kauppaan tai ravintolaan ole toistaiseksi luvassa.

– Samalla linjalla mennään kuin siellä tähänkin saakka. Sitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, ei voida vielä sanoa.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Vihreä pappilan puisto_1
  • Kuvaus: Terttu Rantanen ikuisti alkukesän vihreyttä Perniön pappilan puistossa.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20