Yli kaksi hehtaaria Mathidedalin ranta-alueesta tulee myyntiin. Muun muassa vierassataman ja Mathildan Marinan käsittävälle alueelle haetaan uutta omistajaa. 

Alueen osti noin kolme vuotta sitten Propdev Oy, joka on uusinut muun muassa ravintolarakennuksen samoin kuin laajentanut satamaakin.
–Rakennusprojektin aikana huomasimme, että välimatka on liian pitkä siihen, että voisimme olla mukana toiminnassa parhaalla tavalla, perustelee Propdevin toimitusjohtaja Elina Hörtner-Miettunen.

Hän asuu vakituisesti Sveitsissä, samoin yhtiön hallituksen puheenjohtaja Daniel Schilling.
–Toiminta on lähtenyt todella hyvin käyntiin ja hyvää palautetta on tullut paljon. Tuntuu, että olemme itse melkein kehityksen jarruna, Hörtner-Miettunen muotoilee.

Yhtiö omistaa rantakaistaleen lisäksi alueen myös Tullintien varrella. Alueelle suunniteltu kaavamuutos on pistetty jäihin.
–Sekin alue voi vaihtaa omistajaa, jos joku sen ehdottomasti haluaa. Mutta se ei ole meille sellainen rasite, toimitusjohtaja toteaa.

Kokonaisuuden hintapyynti on 3,9 miljoonaa euroa ja ensimmäinen myynti-ilmoitus julkaistaan Elina Hörtner-Miettusen mukaan tämän viikon torstaina.
–Investointien arvo alueelle on ollut 3,8 miljoonaa, toimitusjohtaja summaa.

Toiminta satama-alueella jatkuu kuten tähänkin asti.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Vihreä pappilan puisto_1
  • Kuvaus: Terttu Rantanen ikuisti alkukesän vihreyttä Perniön pappilan puistossa.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20