Erik Sjöstrandin mölkkykapula on jo hieman kolhuja kokenut.
Erik Sjöstrandin mölkkykapula on jo hieman kolhuja kokenut.

Särkisalon Meripirtin kentällä on lauantaina jaossa poikkeuksellinen kiertopalkinto. Pytyssä lukee nimittäin ”Särkisalon paras palikanpaiskoja”. Nimestään huolimatta palikkaa paiskomaan on tervetullut ihan jokainen asuinpaikasta riippumatta. Kyse on tietysti mökkiläisten sekä eläkeliittolaisten suosikkilajista mölkystä.
Särkisalon mölkkykisa sai alkunsa Sjöstrandin perheen ja ystävien yhteisistä mölkkykamppailuista.
– Ihan omasta innostuksesta se lähti. Hankimme ison pokaalin ja aloimme pyytää yrityksiltä palkintoja. Sitä en kyllä tarkkaan muista, minä vuonna aloitimme. Kuusi-seitsemän vuotta taitaa olla takana, muisteli Erik Sjöstrand.
Kisa on myös kerännyt mukavasti osallistujia. Viime vuonna heitä oli vajaa viisikymmentä.
– Kaikki ovat tervetulleita. Oikeastaan pääsyvaatimuksena on vain iloinen mieli, tiukkapipoja emme mielellään kisaan ota mukaan, sanailee Sjöstrand.

Osallistujamäärän mukaan kilpailijat jaetaan niin moneen ryhmään kuin tarve on. Jos innokkaiden määrä yllättää, loppuvatko pelisetit kesken?
– Minulla on kotona kuusi mölkkypeliä. Tietysti jos sellaisen omistaa, niin kannattaa tuoda mukaan, eihän siitä koskaan tiedä, kannustaa Sjöstrand.
– Tavoitteena on pelata kuuden hengen ryhmissä, joista kolme parasta pääsee aina jatkoon. Osallistumismaksu on kaksi euroa, mutta jos putoaa heti ensimmäisessä pelissä, voi ostaa itsensä takaisin kolmella eurolla, kertoo Sjöstrand.
Koska on kyseessä hieman erikoinen kisa, niin palkinnotkaan eivät ole tavanomaisemmasta päästä. Yksi tämän vuoden vetonauloista on klapikuorma. Yrityksiltä on saatu myös mm. T-paitoja, lakkeja sekä pesuaineita.K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Minkki kevätauringossaNew
  • Kuvaus: Kevätauringossa paistattelevan minkin kuvasi Örössä Kari Väyrynen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20