Krista Rokka korkeushyppypaikalla, jossa urheilukentän novotan-pinnoite on kärsinyt kaikkein pahimpia vaurioita.
Krista Rokka korkeushyppypaikalla, jossa urheilukentän novotan-pinnoite on kärsinyt kaikkein pahimpia vaurioita.

Perniön keskusurheilukentän remontti käynnistyy Salon kaupungin liikuntapaikkamestari Marko Mäkisen mukaan elokuun puolivälissä ja valmistuu syksyn aikana. PeU ei korjaustöiden takia järjestä enää kilpailuja kuluvan kesän aikana. Ohjattua liikuntatoimintaa yleisurheilujaosto organisoi kesätauon jälkeen jälleen elokuussa. 
Kestopäällyste Perniön keskusurheilukentän suorituspaikoilla on enemmän kuin kehnossa kunnossa. 
Korkeushyppypaikan novotaniin on repeytynyt niin syviä railoja, että ne ovat käyttäjille jopa vaarallisia. Siitä muistutuksena ovat voikukat, jotka ovat puskeneet tiensä haurastuneen päällysteen läpi. 
Kentän toisessa päädyssä olevalla keihäänheittopaikalla on kulumakohtien takia liukastumisriski. Novotan on elinkaarensa päässä myös pituus- ja kolmiloikkapaikoilla, joissa ponnistuslaudatkin ovat hajoamispisteessä. 
Kuulantyöntösektorille kaivataan uusia reunalistoja, juoksuradoille reunatukia. Nurmikenttä on talven aikana kärsinyt jonkin verran vaurioita, mutta elpynyt kesäksi kohtuulliseen kuntoon. 
Perniön Urheilijoiden yleisurheilujaoston puheenjohtaja Krista Rokkakin on sitä mieltä, että keskusurheilukentän peruskorjaus tapahtuu viimeisellä mahdollisella hetkellä. 
– Tämä pitkään odotettu remontti on hieno ja positiivinen asia, josta koko Perniön urheiluväki on erittäin iloinen, tiivistää Rokka tunnelmat.

– Ei haittaa, vaikka peruskorjaus syö tänä vuonna toimintaamme. Tärkeämpää on päästä urheilemaan kunnon kentällä vuoden kuluttua ja kenties vielä tämän syksynkin aikana, sanoo Krista Rokka.

Kaupungin investointivaraus hankkeelle on 120 000 euroa, minkä lisäksi potissa on Lounais-Suomen aluehallintoviraston peruskorjaukseen myöntämä 30 000 euron valtionavustus.
– AVI:n tuki antaa meille lisää pelivaraa toteuttaa tämä urakka, toteaa Marko Mäkinen.
Murskepäällysteisille juoksuradoille ilmestyneet lasinsirpaleet kertovat siitä, että ilkivalta yleisurheilukentällä on edelleen ongelma. Kentällä on ajeltu myös mopoilla, eikä huoltorakennuskaan ole säästynyt vahingoilta.
– Sinne on menty ilmeisesti pukuhuoneen ikkunan kautta, töhritty ja hajotettu paikkoja sekä anastettu tavaraa, harmittelee Krista Rokka.
Huoltorakennus alkaa muutenkin olla aikansa elänyt. Se on etenkin jalkapalloilijoiden käyttöön ahdas ja saniteettitilojenkin osalta ajanmukaistamista vaille.
– Huoltorakennuksen korjaus on kentän jälkeen toivelistalla kakkosena. Mutta se on sitten jo toinen projekti, Rokka sanoo.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Vihreä pappilan puisto_1
  • Kuvaus: Terttu Rantanen ikuisti alkukesän vihreyttä Perniön pappilan puistossa.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20