Perniön liikuntahallin salissa on tapahtunut vesivahinko. Laiterikon takia katossa kulkeviin ilmanvaihtoputkiin on kertynyt kondensiovettä, joka on tippunut lattialle ja  saanut parketin irvistelemään monin paikoin. 

Onnettomuus sattui torstaina iltapäivällä ja ensiavuksi paikalla olleet urheilijat moppasivat lattian sekä katsomot kuiviksi. Perjantaina lattia oli kuiva mutta
ilmanvaihdoputkien päiden kohdalta jo vaurioitunut.

Liikuntapaikkamestari Marko Mäkistä ei perjantaina iltapäivällä tavoitettu kommentoimaan. Kaupungissa kokoustetaan maanantaina sen tiimoilta, mitä lattialle tehdään.

Huoli kaudesta ehti nousta muun muassa Perniön Urheilijoissa. PeU:n koripallon miesten edustusjoukkue harjoittelee hallissa kesällä ja kausi alkaa lokakuussa.
-Pitää etsiä korvaavat tilat, jos siltä näyttää, että sali menee remonttiin, toteaa jaoston puheenjohtaja Pekka Leikkonen.
-Tärkeää on katsoa, mitä rakenteissa on tapahtunut, ettei vaan tule homeen riskiä.
Seuran puheenjohtaja Tero Manelius arvioi, että sali ei ole pelikelpoinen.
-Jos tuommoiseen vekkiin kaatuu, se voi tehdä tosi pahaa jälkeä. Eikä koripallo ole ainoa huoli, kun salissa on muutakin ohjelmaa.

Lattia olisi muuten edelleen hyvässä kunnossa, vaikka se on hallin ikäinen eli 30-vuotias. Lattia tehtiin aikanaan kalliista sokerivaahterasta.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Vihreä pappilan puisto_1New
  • Kuvaus: Terttu Rantanen ikuisti alkukesän vihreyttä Perniön pappilan puistossa.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20