Pitkään valmisteltu Salon kaupungin strategia jäi vielä maanantaina vaille hyväksyntää valtuustossa.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juhani Nummentalo (kok)  esitti strategian palauttamista siihen tulleiden muutosesitysten takia.

Strategian tiimoilta pidettiin maanantaina koko joukko puheenvuoroja.  Vihreiden Eeva Koskinen antoi toruja ympäristöasioiden unohtamisesta: ilmastotavoite ja jätepoliittinen ohjelma puuttuvat.  Ensi vuoden vuositavoitteissa pitäisi hänestä myös pistää kaupungintalo- ja ohikulkutiet järjestykseen paikallisen elvytyksen vinkkelistä.

Jouni Eskola (kesk) olisi jättänyt molemmat hankkeet pois: vanhoja tiloja voidaan käyttää ja tien teko kuuluu valtiolle.

Antti Allén (sd) totesi, että strategia tarvitaan, mutta ajoitus oli väärä.  Suurin puute hänestä  on se, ettei strategiassa ole tehty selkeää rajanvetoa poliittisen ja strategisen johdon välille.

Allénin mielestä kaupunki tarvitsisi uuden hallintosäännön, missä kerrotaan kuka päättää mistäkin.

Kalevi Satopää (ps) olisi tehnyt myös sen mukaan strategian, että Nokiaa ei enää ole.

Raimo Honkanen (kok)  mietti myös rahoja.

–Yhteisöverotuloihin ei tässä ole puututtu. Jos Nokian kaksi ensimmäistä kvartaalia ovat nolla, ei auta vaikka jako-osuus olisi sata prosenttia.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20