Jari Liimataisen hymy oli herkässä uuden veneen esittelytilaisuudessa Mathildedalissa.
Jari Liimataisen hymy oli herkässä uuden veneen esittelytilaisuudessa Mathildedalissa.
Salon Meripelastajilla on jatkossa entistäkin paremmat toimintavalmiudet.
Puheenjohtaja Jari Liimataisen mukaan varta vasten meripelastuskäyttöön valmistettu uusi vene parantaa merkittävästi Salon Meripelastajien koulutus- ja toimintavalmiutta.  Uusi pelastusvene on kastettu yhteistyökumppaninsa mukaisesti Matildan Marinaksi.

Viisimetrisen avoveneen asemapaikka on SMPS:n Salonjoen tukikohdassa, mistä sillä ajaa esimerkiksi Mathildedalin vierasvenesatamaan vajaassa kolmessa vartissa.
Veneen huippunopeus on 27 solmua ja sen varusteina on muun muassa sammutin, pelastautumispuvut ja ensiaputarvikkeet.
– Tämä on näppärä, kokoisekseen nopeakulkuinen ja hyvin varusteltu vene. Lisäksi sen vaatiman kahden hengen miehistön saa kokoon lyhyellä varoitusajalla, .
– Nyt pystymme lähtemään entistä nopeammin avustustehtäviin esimerkiksi mataliin rantavesiin ja Salonjoen Sokerisillan yläjuoksun puoleiselle jokiosuudelle.

Matildan Marina tukee yhdistyksen ykkösveneen, 13-metrisen Pv Drakenin pelastustoimintaa. Kun Draken on kaukopartioinnissa, kakkospaatti on lähtövalmiina Salossa.
Salon Meripelastajien päivystysalue ulottuu etelässä Hankoniemeen saakka ja lännessä Gullkronan selälle.
Veneilykaudella toukokuusta lokakuun loppupuolelle yhdistys on hälytysvalmiudessa ympäri vuorokauden.

 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Vihreä pappilan puisto_1New
  • Kuvaus: Terttu Rantanen ikuisti alkukesän vihreyttä Perniön pappilan puistossa.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20