Perniön terveysasemalta ei saa heinäkuussa mitään palveluja. Aikaisemmin asemalla on toiminut hoitajien vastaanotto ja neuvola on siirtynyt neljäksi viikoksi lääkärin vastaanoton tiloihin.
Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti asiasta huhtikuun kokouksessaan, päätöstä perusteltiin toiminnallisilla ja taloudellisilla syillä. Asiaa valmistellut terveyspalvelujen päällikkö Kaisa Nissinen-Paatsamala toteaa, että kesäsulut tulevat vaikuttamaan lähipalveluiden saatavuuteen ja päivystyksen käyttöön kesällä ja terveyskeskusten kuormitukseen sulkujen päätyttyä. Sulkuaika on 3.7. – 30.7. eli neljä viikkoa.
Kiskon terveysasema ja neuvola ovat suljettuna saman ajan. Palvelut saa pääterveysasemalta.
Hoitajien vastaanotolle on ollut kysyntää heinäkuussa. Potilaita on opastettu oikeaan jatkohoitoon ja hoidettu monenlaisia pikkuvammoja jotka eivät vaadi lääkärinhoitoa.
Kemiönsaaressa Taalintehtaan terveysasema palvelee kesän, Kemiön terveysasema on suljettuna koko kesän remontin takia. Aukioloajan ulkopuolella spalvelut löytyvät yhteispäivystyksestä Turusta.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Vihreä pappilan puisto_1New
  • Kuvaus: Terttu Rantanen ikuisti alkukesän vihreyttä Perniön pappilan puistossa.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20