Perniössä valmistaloja rakentavan Teijo-Talot Oy:n omistuspohja muuttuu.
Yrityksen perustaja, pääomistaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Lasse Ojanen myy osuutensa yrityksen avainhenkilöille ja pääomasijoittajille.  Uutena toimitusjohtajana aloittaa elokuun alussa aiemmin TeijoConin vientipäällikkönä toiminut Kirsi Ruohonen. 

Yritys tiedotti uudistuksesta tänään. 

Myös yrityksen rahoituspohja muuttuu:  Aboa Venture Management Oy lähtee Teijo-Talojen yhteistyökumppaniksi. Kyseessä on sijoitusyhtiö, joka hallinnoi rahastoja, joiden sijoittajat ovat sekä julkisia että yksityisiä tahoja. Yhtiö on tehnyt tänään päätöksen sijoittaa Teijo-Talot Oy:hyn. Rahoituspohjaa vahvistavat myös länsi-Suomen Pääomarahasto Oy sekä yksityiset kanssasijoittajat. 


Teijo-Talot Oy on toiminut vuodesta 2000, ja vuonna 2016 yrityksen liikevaihto oli noin 13 miljoonaa euroa ja tuotantolaitoksia sillä on neljällä paikkakunnalla: Salossa, Tuuloksessa, Halsualla ja Sodankylässä.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Vihreä pappilan puisto_1New
  • Kuvaus: Terttu Rantanen ikuisti alkukesän vihreyttä Perniön pappilan puistossa.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20