Timo Lamminen toi särkisalolaisille kassillisen pesisvarusteita sekä lisäksi koko joukon hyviä neuvoja. Lähinnä sovittelevat uusia räpylöitä Tiina Salminen ja Kirsi Nummi.
Timo Lamminen toi särkisalolaisille kassillisen pesisvarusteita sekä lisäksi koko joukon hyviä neuvoja. Lähinnä sovittelevat uusia räpylöitä Tiina Salminen ja Kirsi Nummi.
Meripirtin kentällä pelataan alkaneella kaudella pesäpalloa paremmilla välineillä ja ehkä säännötkin ovat kirkkaammin mielessä.
Pesäpalloliiton seurakehittäjä Timo Lamminen toi maanantaina kassillisen välineitä, mailoja, räpylöitä ja palloja kentälle ja kysyi mistä aloitetaan.
–Sääntöjä voisi vähän kerrata, oli ensimmäinen toivomus.

Niinpä siirryttiin verryttelyyn ja pelin pariin. Kentän rajat olivat siihen mennessä jo mitatut ja merkityt perinteisellä kalkkikärryllä.
–Pesäpalloliitto ajaa monilajisuutta, että varsinkin nuoret harrastaisivat monipuolisesti urheilua.
Pesäpallo voi olla tukilaji jollekin muulle lajille ja päinvastoin.  Peli on Varsinais-Suomessa voimissaan, alueellisia eroja on. Varsinais-Suomessa pesäpalloa pelataan kuntoilun lisäksi yhdeksässä sarjassa, paino näyttää olevan Loimaan-Mynämäen suunnalla.

Särkisalolaisten saama välinekassi on osa Pesäpalloliiton ja Lentopalloliiton yhteistä hanketta.
”Yhteiset pallot”- hanketta tukee Opetus- ja kulttuuriministeriö. Lentopallon harrastajat saavat tietysti lentopalloja.

Kentän uusi nurmi tulee loppukesällä, sitä ennen pelataan perinteinen jalkapallo-ottelu ja käydään kuulan moniottelu. 

Lisää painetussa lehdessä

 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Minkki kevätauringossaNew
  • Kuvaus: Kevätauringossa paistattelevan minkin kuvasi Örössä Kari Väyrynen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20