Särkisalossa oltiin tiistaina hyvillään. Salon kaupunginhallitus linjasi maanantaina, että kaupunki sitoutuu Särkisalokotiyhdistyksen toimintaan ja esittää, että ensi vuodelle varataan 45 000 euroa talon toiminnassa keskeiselle Yhres-hankkeelle.
Toista samansuuruista summaa toimintaan haetaan sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus Stealta.
–Kun sinne on pää auki, avustus on enemmän pysyväisluonteinen kuin hankerahoitus olisi, Särkisalokotiyhdistyksen asiaa kaupungin suuntaan vienyt kaupunginvaltuutettu Heikki Liede toteaa.
–Maanantain päätös oli enemmän kuin hyvä alku.

Rahoituksen muuttuminen entistä pysyvämmäksi helpottaa Lieteen mukaan myös tulevaisuuden suunnittelua ja myös mahdollisten investointien tekemistä. Särkisalokodin naapurina olevien Puustelli-palveluasuntojen tontilla on rakennusoikeutta, ja mahdollinen lisärakentaminen on ollut Lieteen mukaan puheiden tasolla jo vuosien ajan.  Lieteen mukaan voisi olla periaatteessa mahdollista, että puheet muuttuvat tulevaisuudessa todeksi.

Särkisalokotiyhdistyksen puheenjohtaja Pirkko Kainiemi kuitenkin toppuuttelee; kyseessä olisi pienelle yhdistykselle liian hintava hanke ja asumisesta tulisi turhan kallista.

–Hallituksessa tätä on kyllä käsitelty, mutta ei viety asiaa eteenpäin.  

Korjaus 11.5: toisin kuin painetussa lehdessä todetaan, Heikki Liede ei ole Särkisalokotiyhdistyksen jäsen.  

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Minkki kevätauringossaNew
  • Kuvaus: Kevätauringossa paistattelevan minkin kuvasi Örössä Kari Väyrynen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20