Teijo Talot –ralli ensi lauantaina avaa arvosarjojen kesäkauden.
Perniössä jaetaan perinteisesti Historic Rally Trophyn pisteitä. Kilpailukeskuksessa talotehtaan pihalla ja reitillä voi vauhdin ja soraroiskeiden lisäksi nauttia nostalgiasta. Sarjaa johtaa kolmen talvikilpailun jälkeen Jari Ohrakämmen Wartburgilla.
Samalla ajetaan myös BMW Xtreme Rally-sarjan ja Aircooled.fi VW Rally Serie eli ilmajäähdytteisten Volkkareiden rallisarjan pisteistä.
Rallissa lisäksi Historic Regularity Rally Trophyn osakilpailu eli kyseessä on tasanopeuskilpailu.
Mahdollisuus osallistua niin kutsuttuihin nuottiluokkiin tuo kisaan arvokkaampaa kalustoa. N-ryhmää hallinnut Tomi Tukiainen starttaa Ford Fiesta S 2000:lla. 
Kilpailussa on mukana 34 luokkaa ja 182 kilpailijaa. Reitin pituus on 178 kilometriä ja kuusi erikoiskoetta yhteensä 53 kilometriä.
Ensimmäinen erikoiskoe lähtee Kiskosta, sen jälkeen käydään liki Someroa ja viimeiset erikoiskokeet ovat Kiskossa ja Perniössä. Reittikartat tulevat myyntiin lauantaina aamulla.
Kilpailu käynnistyy tasanopeuskilpailun osalta TeijoTalot Oy:n tehtaalta kello 10.01. Varsinainen ralli alkaa tuntia myöhemmin ja kaikkien pitäisi olla maalissa viimeistään iltaviideltä.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Minkki kevätauringossaNew
  • Kuvaus: Kevätauringossa paistattelevan minkin kuvasi Örössä Kari Väyrynen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20