Kiertoliittymän rakentaminen on vaarassa viivästyä teknisen lautakunnan päätöksen takia.
Kiertoliittymän rakentaminen on vaarassa viivästyä teknisen lautakunnan päätöksen takia.
Perniöntien aluetoimikunta on huolestunut kantatie 52 ja tien 183 risteykseen suunnitellun kiertoliittymän viivästymisestä.
Toteuttamiseen tarvitaan lisää rajaa, koska liittymän tulee ennakoitua kalliimmaksi muun muassa sen takia, että risteysalueelta pitää siirtää putket ja johdot  pois.
Tekninen lautakunta käsitteli lisämäärärahatarvetta ja päätti äänestyksen jälkeen siirtää koko hankeen rahoituksen talousarviokäsittelyn yhteyteen. 
Asian siirtämistä uuteen valmisteluun esitti teknisen lautakunnan kokouksessa kokoomuksen Esko E Rannikko Helena Aaltosen kannattamana.
Päätös tarkoittanee käytännössä töiden aloittamista vasta ensi vuonna, kun niiden piti alun perin valmistua tänä vuonna.  Sekin edellyttää määrärahaa ensi vuoden talousarvioon.
Tänä vuonna
Aluetoimikunta  ihmettelee lautakunnan päätöstä, koska Perniön kunta ja Tielaitos olivat allekirjoittaneet sopimuksen kiertoliittymän rakentamisesta ja kustannusten jaosta.  Järjestelytoimikunta hyväksyi sopimuksen lokakuussa.
Tielaitos kertoi tammikuussa hankkeen viivästyvän, kun se päätti käyttää aika vievää ja kustannuksia pienentävää tekniikkaa.
Maaperä risteysalueella on odotettua pehmeämpää ja tielaitos päätti tiivistää maata ajamalla siihen kiveä, joka voitaisiin myöhemmin käyttää rakentamiseen. Tiivistys olisi siirtänyt liittymän valmistumista puolisen vuotta ja säästänyt kustannuksista noin 60 000 euroa.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Kauriit kylillä
  • Kuvaus: Terttu Rantanen kuvasi lauman metsäkauriita Perniön Lupajalla, aivan kirkonkylän kupeella.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20