– Hyvä akustiikka täällä on, makustelee Jukka Saarinen ja laulaa kokeeksi muutaman nuotin.
Kehut saa Kiskon kivimakasiini, missä lauletaan, soitetaan ja lausutaan runsaan puolentoista viikon kuluttua.

Eino Leinon päivää eli Runon ja suven päivää on vietetty Kiskossa 1990-luvulta lähtien.
Tänä vuonna ohjelma ammentaa tietysti Leinosta, mutta mausteena on muutakin, esimerkiksi Heli Laaksosta.

Musiikista vastaava Jukka Saarinen on Salon seurakunnan kanttori,  lausunnasta vastaava Kauko Kuparinen  töissä seurakunnan hallinnossa ja yksinlaulua esittävä Annukka Saarinen seurakunnan pappi.
Jukka Saarinen toteaa, että ohjelmassa on tarkoituksella paljon tuttua, kuten Nocturne, Suviserenadi ja Hymyilevä Apollo. 

Lopussa tullaan Kiskoon: Haapaniemen viaton neitsyt –kronikka on Kauko Kuparisen käsialaa ja juontaa juurensa 1990-luvulla esitettyyn Arto Niemisen ohjaamaan näytelmään Haapaniemen  linnan neitsyt. 

Runon ja suven ilta Kiskon kivimakasiinissa 6. heinäkuuta kello 18.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotieNew
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20