Tilapalvelujen Harri Elomaa, ovensuussa, kuunteli särkisalolaisten toiveita.
Tilapalvelujen Harri Elomaa, ovensuussa, kuunteli särkisalolaisten toiveita.
Särkisalolaiset haluavat säilyttää entisen kunnantalon asukkaiden käytössä. Kaupunki taas haluaa muuttaa tyhjät tilat rahaksi. Perniöntien aluetoimikunta on luonut ehdotuksen, jossa myyntiin menisikin niin kutsuttu terveystalo entisen kunnantalon sijaan.
Ehdotuksessa nyt terveystalossa sijaitsevat kirjasto, nuorisotila ja kuntosali muuttaisivat entiselle kunnantalolle. Kunnantalolla on jo valmiina yhdistysten kovasti kaipaamat arkistointitilat.
Muista Särkisalon palveluista päivähoitoa ehdotetaan siirrettäväksi vanhainkodin yläkerrasta nykyiseen koulurakennukseen. Ryhmiksen tiloista vapautuisi kokoontumistilaa esimerkiksi yhdistyksille.
Maanantaina Perniön aluetoimikunta kutsui kunnantaloa ja terveystaloa katsastamaan Salon tilapalvelujohtajan Harri Elomaan ja talonsuunnittelupäällikkö Tommi Kaarron.
Vastaukset ovat kuitenkin muiden käsissä.
– Me voimme tehdä vain kustannusarvioita, emme päätöksiä, totesi Harri Elomaa.
Koska kirjasto on suurin muuttaja, asia tulisikin laittaa vireille sivistystoimen puolella.
– Jos asia etenisi, se menisi syksyllä ehdotuksena sivistystoimen talousarvioon, sanoi Elomaa.
Lisää särkisalolaisten toiveista tämän viikon Perniönseudun Lehdessä.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotieNew
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20