Kaukurintien ja Kiskontien risteys on vaarallinen ja hankala.
Kaukurintien ja Kiskontien risteys on vaarallinen ja hankala.
Somerikosta ja Lupajalta pitää päästä Perniön kirkolle jalan tai pyörällä turvallisesti.
Tätä mieltä on Salon liikenneturvallisuutta miettinyt työryhmä, joka on saanut raporttinsa valmiiksi.
Perniön liikenneympäristössä olisi työryhmän mielestä useampikin remontin paikka.  Järeintä kalustoa tarvitaan välille Somerikon asuinalueelta kohti kirkonkylää. Välille tarvitaan työryhmän mielestä kevytväylä, jonka hinnaksi on arvioitu 75 000 euroa. Tämä olisi kunnan maksama remontti.
 Vuosikausia puhuttanut Lupajantien ja Kiskontien risteys on kohteista yksi.   Kiskontietä pitkin saisi ko. paikalla ajaa vain viittäkymppiä, harva kuitenkaan ajaa.  Työryhmän mielestä nopeuksien hillitsemiseksi paikalle tarvittaisiin 50 km/h rajoituksen toistomerkki, suojatien ennakkovaroitusmerkki, sama maalauksena ja lisäksi heräteraidat ennen suojatietä.   Hinnaksi toimenpiteille on arvioitu 1500 euroa ja maksaja olisi ely-keskus.
Kiskontie eli maantie 1840 on  kolmannenkin ehdotuksen kohteena, sitä pitäisi nostaa notkelmapaikasta. Hintaa työlle on arvioitu 70 000 euroa ja rahan pitäisi löytyä ely-keskuksen pussista.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20