Särkisalon, Mussaaren ja Saurun kouluilla ei ensi syksyn jälkeen enää äänestetä, mikäli keskusvaalilautakunnan valmistelema äänestysaluemuutos menee läpi Salon kaupunginhallituksessa ja –valtuustossa. Asia on esillä maanantain kaupunginhallituksen kokouksessa.
Yhdistettäviksi ehdotetaan Saurun ja Teijon äänestysalueita, joiden äänestyspaikkana toimisi Teijon koulu. Mussaaren koululla ennen äänestäneet äänestäisivät jatkossa varsinaisena vaalipäivänä Kiskohallissa.
Särkisalolaiset tulisivat puolestaan äänestämään jatkossa Perniön lukioon.
Ennakkoäänestyksessä aiotaan kuitenkin säilyttää yksi äänestyspaikka jokaisessa entisessä liitoskunnassa.
Tulevia eduskuntavaaleja muutos ei kuitenkaan koske, sillä se tulisi voimaan vasta lokakuun 15. päivän jälkeen toimitettavissa vaaleissa.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotieNew
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20