Kaupungin kiinteistöissä Perniössä ja Särkisalossa tehdään remonttia tänä vuonna siellä täällä.  
Kirkonkylän koulussa päästään uudelle parketille pikapuoliin; lähes tikuille kulunut lattia uusitaan hiihtolomaviikon aikana.
Kirkonkylän koulussa päästään uudelle parketille pikapuoliin; lähes tikuille kulunut lattia uusitaan hiihtolomaviikon aikana.

Kaikkiaan eteläisessä Salossa pistetään lähes 400 000 euroa korjaustöihin.

Tiedot käyvät ilmi Salon teknisen toimen vuosikorjauslistasta. Tekninen lautakunta merkitsi asian tiedokseen tiistaina.
Isoimmat summat kuluvat kouluihin;  Saurun koulussa uusitaan patteritermostaatteja, viemäreitä luokissa ja pannuhuoneessa sekä kuvataan viemärit. Rahaa on käyttösuunnitelmassa varattu 40 000 euroa.

Kiskossa Toijan koulussa uusitaan puukoulun käyttövesiputket ja parannetaan pihan murskepäällystettä.  Rahaa tarvitaan 50 000 euroa.  Kiskossa pistetään myös Kiskolan kattoa uusiksi 30 000 eurolla.

Teijolla koulun julkisivuremonttia jatketaan. Työhön arvioidaan kuluvan 30 000 euroa. 


Kuluvana vuonna aiotaan kiivetä myös katoille, 15 000 eurolla uusitaan  Narikan vesikatto ja toisaalta  kirkonkylän koulun liikuntasalin lattia.  Saman verran rahaa menee myös vanhainkodissa kosteusvaurioiden kunnostamiseen.

Liikuntahallin varusteita uusitaan 13 000 eurolla ja varikon vesikattoa kymppitonnilla.  Yhteiskoulussa  kunnostetaan pihalaattoja ja lastauslaituria.
Päiväkodeissa kohennetaan ulkotiloja.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20