Särkisalossa sijaitsevan Salon kaupungin kesävirkistyskeskus Klippulan toiminta on supistumassa viiteen viikkoon. Leirejä aiotaan järjestää kuusi kappaletta 6. kesäkuuta– 8. heinäkuuta välisenä aikana.

Klippulan toimintaa varten varatut määrärahat supistuivat opetuslautakunnan ehdottamasta lähes 120.000 eurosta lopulta reiluun 96.000 euroon. Toiminnan aiempaa laajuutta ei ole siis mahdollista säilyttää.

Yleensä Klippula on ollut avoinna kuusi viikkoa kesässä, mutta viime kesän seitsemän viikon aukiolo oli poikkeus.
Alkukesänä leireille on ollut huomattavasti enemmän hakijoita kuin loppukesästä. Leirihinnat aiotaan pitää ennallaan, eli leiri maksaa 40 euroa ja totutteluleiri 20 euroa. Leirille voivat hakea salolaiset 1–5 luokan oppilaat.


Lopulliset päätökset leirien ajankohdista tekee opetuslautakunta ensi viikon tiistaina.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20