Perniöläinen Senja Lukkaroinen on voittanut kaksi Suomen mestaruutta viikonloppuna Tampereella käydyissä yleisurheilun veteraanien SM-hallikilpailuissa. Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijoita edustava Lukkaroinen oli paras 50-vuotiaiden naisten sarjassa sekä kuulantyönnössä että painonheitossa.

Kuulan voittotulos 10,32 syntyi toisella heittokierroksella. Toiseksi sijoittunut Varpaisjärven Vireen Liisa Mäkitörmä työnsi 9,27. Kolmas oli Anne Haanpää Kunto-Pirkoista tuloksella 8,39.


Painonheitossa Senja Lukkaroisen voittotulos oli 10,77. Kärkikolmikko oli sama kuin kuulantyönnössäkin. Liisa Mäkitörmä otti hopeaa tuloksella 10,52 ja Anne Haanpää pronssia heitettyään 9,61.Sanna Leivonen ampui Suomen ennätyksen

Myös eteläisen Salon jousiampujat ovat tehneet kärkituloksia.
Perniöläinen Sanna Leivonen ampui viikonloppuna uuden Suomen ennätyksen jousiammunnan flint-ammunnan SM-kisoissa.

Nuorten sarjassa perniöläisen Tessa Alaraappanan tulos on sarjan ensimmäinen SM-tulos.
Flintissä ammutaan seitsemällä neljän nuolen rastilla eri etäisyyksiltä.
Keijo Leivonen ampui oman sarjansa Suomen mestariksi.

Leivosten seura on Ascella.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20