Perniön kirjaston aukioloaikoja ei leikata eikä henkilökuntaa vähennetä. 
Leena Plosila jatkaa Perniön kirjastossa kokopäiväisenä kirjastonhoitajana. Keskiviikkona työlistalla oli vanhojen lehtien poistoon kirjaamista.
Leena Plosila jatkaa Perniön kirjastossa kokopäiväisenä kirjastonhoitajana. Keskiviikkona työlistalla oli vanhojen lehtien poistoon kirjaamista.

Salon kulttuuri- ja kirjastolautakunta päätti asiasta viime viikolla.

Kirjastonjohtaja Kirsi Leikkosen jäädessä eläkkeelle kirjastoon olisi jäänyt 1,6 työntekijää, mikä ei riitä nykyisiin aukioloihin.

Lautakunta päättikin kirjastotoimenjohtaja Kari Pohjolan esityksen mukaan, että kirjastoavustaja Leena Plosilan toimi kokoaikaistetaan ja hänen nimikkeensä muutetaan kirjastonhoitajaksi.  

Kun lisäksi on suunniteltu, että kaupungin palvelupiste siirtyisi kirjastoon ja sen työntekijä olisi jatkossa osa kirjaston henkilökuntaa, olisi henkilöstön määrä vastaisuudessakin kolme.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20