Perniön Lauri Vuorinen hiihti toiseksi nuorten SM-hiihdoissa viikonloppuna Hollolassa.  
Lauri Vuorisen vauhti on talven kisoissa ollut kohdallaan.
Lauri Vuorisen vauhti on talven kisoissa ollut kohdallaan.

Kärkisijoille suksineiden kisa oli varsin tiukka; Vuorinen hävisi voittajalle, Ylöjärven Urheilijoiden Artturi Pensasmaalle vain kahdeksan sekuntia.Kolmanneksi tullut Oulunsalon Vasaman Joonas Sarkkinen jäi voittajasta viisitoista sekuntia.

Kisaan lähti 87 hiihtäjää, joista kaksi jäi matkalle.Perinteisen viidentoista kilometrin kisan mestariksi hiihti Seinäjoen Hiihtoseuran Joona Joensuu. Lauri Vuorinen oli seitsemäs. Joensuun aika oli 40,39,5 ja Lauri Vuorisen 41,39,8.Perniön Urheilijoiden Ville Oksanen hiihti M23 sarjassa sijalle 36. Matka oli 15 kilometriä ja tyyli perinteinen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20