Lehmirannan lomakeskus pystyy pian majoittamaan parisataa vierasta, kun uusin osa otetaan käyttöön marraskuussa.  
Lehmirannan uusin osa on sakara itään päin.
Lehmirannan uusin osa on sakara itään päin.Noin 2000 neliön uudisosan harjakaisia vietettiin tiistaina. Laajennukseen tulee 31 kahden hengen huonetta ja lisäksi kokous-, toimisto- ja huoltotiloja sekä atk-luokka.
Samaan aikaan Lehmirannassa koolla olleet Eläkeliiton piirien toimihenkilöt  ihastelivat uusia suuria parvekkeellisia huoneita ja harmittelivat, ettei niitä oltu vielä numeroitu.
Varauksia ei siis voinut tehdä.

Eläkeliiton talousjohtaja Eero Patrakka kertoi, että Lehmirannassa vietettiin samalla kertaa  kaksia harjakaisia. Lomakeskuksen lämpökeskus uudistetaan ja koko keskus lämpiää jatkossa bioenergialla.


Eläkeliiton toiminnanjohtaja Jukka Salminen muistutti, että Lehmiranta kilpailee muiden koulutus- ja kurssikeskusten kanssa, koska se on avoin kaikille.
– Lomatoiminnassa  kilpaillaan sisällöllä.
Salminen oli itsekin vasta kotiutunut Lehmirannasta täydeltä Pelimanni- ja kansanmusiikkiviikolta.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20